Volg ons op twitter!
Oproep plaatsen Oproepen lezen Pease-test Flirt-test

Ik was op weg van Rotterdam CS naar Schiphol op 18-12-2016 rond 20:00.
Ik verloor je uit het oog op station Rotterdam CS!

Ik ben naar je op zoek omdat...

ik je nog een keer wil ontmoeten!

In Parijs Gare du Nord ingestapt in de Thalys. Al snel werd bekend dat de trein een onbekende, lange vertraging zou hebben door een ongeluk op het spoor. 2,5u stond de trein in Parijs en uiteindelijk vertrok deze. Iedereen kreeg trek en al snel was het barrijtuig door zijn voedsel heen. Vlak voor Brussel besloot ik met mijn vriendin alvast te wachten in het barrijtuig want mogelijk zou er een nieuwe voorraad worden geleverd. Jij had hetzelfde idee!. We stonden te wachten met elkaar en spraken over onze bezoeken aan Parijs. Jij vertelde over t Louvre en de Eiffeltoren, die dicht was. Bijna gaven we het op maar ineens kwam je om de hoek met twee dozen koude maaltijd! Ik was zo blij en vloog je spontaan om de hals. Jij ging door met uitdelen, ik ging terug naar mijn gezelschap. In Rotterdam moest iedereen uit de trein. Ik had gehoopt je nog te zien maar je was al weg, naar Hoofddorp. Ik vond t bijzonder je te ontmoeten en zou graag verder met je praten. Was jij 5 dagen naar Parijs waaronder 1 dag naar Disneyland, en herken je dit verhaal? Ik hoor graag van je!

Ik ben een vrouw en woon in Hillegom. In het dagelijkse leven ben ik actief als werknemer en reis ik op onregelmatige basis met de trein.

Maria

 |  Views: 214  | 
Reacties: 0  | 
Ratings: 0  | 


Reageren

Disclaimer: Uw reactie wordt opgeslagen en na validatie van uw emailadres rechtstreeks verstuurd naar de plaatser van de oproep. De reactie komt niet op de website.